Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: بهترین عبادت برای جذب بچه ها نماز است. متن نماز می تواند در قالب نوشته، تابلو و یا مجسمه کودک را مشتاق به عبادت کند.

حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی رضایی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره تربیت فرزندان گفت: تشویق یکی از مهمترین راه های جذب کودکان به سمت انجام عمل عبادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تشویق کردن به طرق مختلف خوب است. بهترین مسیر این است که برای فرزندان چیزهایی که خوششان می آید را با محوریت عبادی تهیه  و از این طریق آنان را به سمت مسائل عبادی مشتاق کنیم.

وی ادامه داد: بهترین عبادت برای جذب بچه ها نماز است. متن نماز می تواند در قالب نوشته، تابلو و یا مجسمه، کودک را مشتاق به عبادت کند. برخی اوقات پدر و مادر در حال خواندن نماز هستند و کودک نیز سر بر مهر می گذارد و یا تسبیحی که در دست پدر یا مادر است را می گیرد و مانند بزرگترها که ذکر می گویند کلماتی را در زبان کودکانه خود زمزمه می کند.


این کارشناس علوم قرآنی درباره غفلت پدر و مادر در قبال فرزندان اظهار کرد: کودکان را به ندرت به مجالس دینی و مراکز عبادی مثل مساجد می بریم. ما باید نسبت به بچه ها از زمانی که متوجه موضوعات مختلف می شوند همراه خود به مجالس مذهبی ببریم. شاید فردی هر روز و هر شب در مسجد باشد اما فرزندانش هر چند وقت یک بار به شکل اتفاقی به مسجد بروند.

حجت الاسلام والمسلمین رضایی ادامه داد: ائمه جماعات باید در مساجد امکاناتی برای بازی بچه ها در قسمتی از مسجد فراهم کنند. وقتی پدر و مادر به مسجد می آیند فرزندان را با خود به مسجد آورده و به این شکل ارتباط با مسجد و مسجدی ها در فرزندان اتفاق بیفتد.


وی ادامه داد: اینگونه فرزندان از پدر و مادرها می پرسند مسجد نمی خواهید بروید؟ و این نشان دهنده جذب از طریق وسایل بازی است. در خانه با خریدن امکانات عبادی و همچنین بردن فرزند به مساجد و محافل مذهبی و فراهم آوردن امکانات در اطراف مساجد یا کنار آن برای بازی بچه ها که به واسطه نزدیکی به مسجد و اعمال عبادی روی آورند.  

وی خاطرنشان کرد: مسئولین در مراکز تفریحی امکاناتی که نشان دهنده محلی برای انجام عبادت باشد در نظر بگیرند. در پارک های بسیار عظیم امکانات بزرگ می سازیم اما آن چه برای انجام عبادت و جذب کودکان و نوجوانان به اعمال عبادی نیاز است  وجود ندارد و برعکس امکانات غیر از معنویت و مسائل عبادی فراوان است.

انتهای پیام/  

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۸۲۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)

سواد زندگی؛ تربیت فرزندان؛ مریم طرزی - به کودکان بیاموزیم که شاد باشند نه ثروتمند. به آنها این فرصت را بدهید که بفهمند ارزش آدم ها به داشته ها و نداشته های شان در بیرون نیست، بلکه به آن چیزی است که در درون خود دارند.

حتما با خودتان می گویید ثروت که باشد شادی هم می آید. مال و اموال زیاد که باشد ارزش و احترام هم باهاش می آید. البته! قابل انکار نیست اما این کل ماجرا نیست. همیشه همه ثروتمندان شاد نیستند، اما شادی ثروتی غیرقابل اغماض است. آسایش و رفاه بسیار تعیین کننده اند، اما همیشه با آرامش همراه نیستند. 

اگر کودکانی شاد تربیت کنیم، و شاد بودن را به آنها بیاموزیم، نشان شان می دهیم استراتژی ها و مهارت های مناسبی کسب کنند تا با آن جایگاه خودشان را در جهان پیدا کنند و تاثیر مثبتی بر دنیای اطراف شان بگذارند.

اگر بتوانیم به فرزندمان بیاموزیم که تلاشی که برای خریدن یا داشتن چیزی شده است، نیت خیری که پشت آن است، عشق و حس خوبی که به همراه دارد، ارزشمند است، گام مهمی در جهت رشد معنوی او برداشته ایم.

کودک در همین راستا می فهمد که ارزش انسان ها به انسانیت شان است و نه متعلقات شان. در می یابد که تلاش در زندگی اهمیت دارد و هیچ چیزی آسان به دست نمی آید.

در این درس با ما همراه باشید و با راهکارها و پیامدها نوع تربیت کودک آشنا شوید:

متن کامل را در سواد زندگی بخوانید (اینجا)

___________________

درس های دیگری در سواد زندگی
مدرسه آموزش‌های دانش پایه و کاربردی عصر ایران

*کنترل روانشناختی والدین چگونه به شکست‌های تحصیلی و اجتماعی فرزندان منجر می‌شود؟

*پرورش تفکر انتقادی در کودکان: چرا باید پرسش‌های بچه‌ها را جدی بگیریم؟

*در فکر، ذهن و روان نوجوانان و جوانان چه می گذرد؟

*با بی ادبی و بد دهنی فرزندمان چه کنیم؟

*چرا کودکان پرخاشگر می شوند؟ ما چه کنیم؟

*12 کار مهم برای "مسؤولیت پذیر کردن فرزندان"

*روش علمی و ساده برای تثبیت رفتارهای خوب فرزندان

*از 6 تا 20 سالگی انسان چه می گذرد؟

*والدین و گرفتاری در بن بست گفتگو با فرزندان

کانال تلگرامی سواد زندگی: savadzendegi@

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • وظیفه قالیشویی چیست؟
  • امام جمعه اهواز: والدین باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند
  • اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه در فارس
  • ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)
  • پیکر شهید «فرزین بلیان» بر روی دستان کرمانشاهیان تشییع می‌شود
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور