Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجت الاسلام اسماعیل ولی خانی کارشناس ستاد اقامه نماز استان قم در جلسه توانمند سازی شورای مشورتی خواهران کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان قم گفت : بحث روانشناسی رشد نیازمند توجه به ویژگی های سنی افراد مختلف است که می توان بسیاری از مشکلات را از این مسیر رفع کنیم .

وی افزود: بسیاری از مشکلاتی که در جامعه امروز ما وجود دارد به دلیل عدم شناخت کافی ما از اخلاق و رفتار یکدیگر می باشد و این امر می طلبد که ما به ویژگی های رفتاری و اخلاقی توجه داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 کارشناس ستاد اقامه نماز استان قم عنوان کرد: کودکان نیز دارای چنین ویژگی هایی می باشند که در سن 0 تا 7 سالگی به اوج خود می رسد و باید توجه خاصی به آن داشته باشیم .

حجت الاسلام ولی خانی ادامه داد: کودکان در سن 0 تا 7 سالگی همواره از رفتار دیگران بخصوص پدر و مادر تقلید می کنند و این رفتار از 9 ماهگی شروع و در 4 سالگی به اوج خود می رسد .

وی اظهار داشت:در سن زیر 7 سال تربیت کلامی بسیار کم بوده و بیشتر در حوزه رفتاری صورت می گیرد و فرزندان در این رده سنی بیشتر از سه گروه پدر، مادر و هم سالان تقلید می کنند .

کارشناس ستاد اقامه نماز استان قم یاد آور شد: گزینه دیگرکه باید در این سن به آن توجه شود بازی کودکان است چرا که فرزندان در سن 0 تا 7 سال علاقه بیشتری به بازی کردن دارند و فعالیت و تلاش آنها در این سن بالا می رود.

حجت الاسلام ولی خانی خاطر نشان ساخت: با توجه به اینکه سبک زندگی های امروز عوض شده و بیشتر زندگی ها آپارتمان نشینی شده است کودکان کمتر با هم سالان خود بازی می کنند و حتی سیستم بازی آنها تغییر کرده است در حالی که فرزندان باید بیشتر فعالیت جسمی و تخلیه انرژی داشته باشند تا نبوغ فکری شان بیشتر شود .

وی عنوان کرد: دیدن تلویزیون برای کودکان زیر دو سال ممنوع می باشد چرا که در این سن سیستم بدن فرزندان درست تشکیل نشده و برای فهمیدن به چشم و گوش خود فشار می آورند که باعث ضعیفی چشم آنها می شود در واقع فرزندی که تمرکز ندارد پیش فعال است .

کارشناس ستاد اقامه نماز ابراز داشت: مادر باید در سنین 0 تا 2 سال نیازهای عاطفی کودک را مثل بغل کردن در هنگام نماز انجام دهند تا کودک احساس نکند که نماز مانع عاطفی برای او شده است .

حجت الاسلام ولی خانی افزود: فرزندان در سن 3 تا 4 سالگی متوجه می شوند که دختر یا پسر هستند و هویت جنسی پیدا می کنند و نیازمند توجه به اخلاق و شخصیت دهی می باشند و ما باید توانمند سازی و حق رای را به کودکان بدهیم .

وی ادامه داد: انجام کارهای خوب در مقابل فرزندان، اجازه تقلید، تشویق و تنبیه، مهر و قهر، داستان و تحلیل از جمله مواردی است که باید در تربیت کودکان زیر 7 سال به آن توجه کنیم .

کارشناس ستاد اقامه نماز استان قم تصریح کرد: پهن کردن سجاده، وضو گرفتن وآب بازی، توجه به اوقات نمازو پخش اذان و هم خوانی کودکان ازعوامل تشویق کودکان به نماز می شود .

حجت الاسلام ولی خانی اظهار داشت: لجبازی کردن در زیر7 سال رفتاری و برای سن 12سال یک ویژگی است و والدین باید زمینه لجبازی برای کودکان را در سن زیر 7سال مدیریت کنند و بهترین روش و مقابله با آن بی تفاوتی می باشد .

وی افزود: بهترین گزینه برای تربیت آنها درسنین بالاست واگر در مقابل این لجبازی عکس العملی نشان داده شود این رفتاردر بزرگسالی به عادت تبدیل می شود .

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۹۲۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا مظفر در مراسم یادواره ۴۹ شهید فرهنگی استان زنجان، با تاکید بر اینکه جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور از وظایف ما در برهه کنونی است، گفت: باید تلاش کنیم فاصله‌ای که بین نسل امروز و نسل گذشته در دفاع‌مقدس افتاده با برگزاری چنین برنامه‌هایی و ارتباط دانش‌آموزان با خانواده شهدا و تکریم و تحلیل از مقام آنان را پر کنیم.

وی افزود: وظیفه داریم مصادیق گذشت و ایثار و همچنین ایثارگری شهدا را به نسل جدید تبیین کنیم و مطالبه شهیدان و خانواده شهدا ادامه مسیر شهدا و پیروی از مقام معظم رهبری است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: شهادت معامله دو جانبه با خداست چرا که خداوند فرموده است هر کس با جان و مال خود در راه خدا با دشمنان بجنگد در مقابل، خداوند به او سعادت ابدی و حیات جاودان عنایت می‌کند.

وی با بیان اینکه مشتری واقعی سرمایه انسان یعنی جان او خداوند است که به بهای بهشت خریداری می‌شود، افزود: خانواده شهدا نیز که صبر بر این مصیبت عظیم دارند نیز برنده‌اند چرا که خداوند در آیه ۱۵۷ سوره بقره بر آنها سلام و درود و رحمت می‌فرستد که این امر بسیار مرتبه بالا و بزرگی است.

مظفر با تاکید بر اینکه خانواده شهدا مانند خود شهید برنده هستند زیرا شهدا قدرت شفاعت دارند و در برزخ و قیامت نیز نقش ایفا می‌کنند تا خانواده خود را شفاعت کنند، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند: خداوند به خانواده شهدا می‌گوید من خلیفه شهید پس از او در خانواده هستم؛ هرکس خانواده شهید را شاد کند مرا خوشحال کرده است و هر کس شهید را ناراحت کند مرا ناراحت کرده است.

وی با بیان اینکه مادران شهدا به خاطر اسلام از بزرگ‌ترین سرمایه خود یعنی فرزندان‌شان گذاشتند، یادآور شد: در برابر این موضوع وظیفه ما مسئولان و مردم توسعه و ترویج فرهنگ شهادت است که یکی از اقدامات در این مسیر برگزاری یادمان‌ها و مراسم‌های گرامیداشت شهدا است.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال ۸۹ حدود ۱۲ سیاست اجرایی مهم را در حوزه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کردند، گفت: بند ۶ این سیاست‌های ابلاغی تاکید دارد که در شرایط مساوی مدیریتی، اولویت با فرزندان شهدا و خانواده شهدا باشد که باید تلاش کنیم این بند به خوبی اجرا شود.

مظفر با توضیح اینکه آموزش‌وپرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش‌وپرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتظامی و نظامی بوده است، گفت: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

کد خبر 6095152

دیگر خبرها

  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • بچه‌ها الگوی خوابشان را از والدین می‌آموزند
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • امام جمعه اهواز: والدین باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند
  • ۶ ویژگی منحصر به فردی که تک فرزند‌ها دارند
  • ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور