Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: نماز اول وقت همراه با نشاط اهمیت زیادی دارد و باید توجه داشت نماز را کوچک نشمریم، والدین باید به نماز اول وقت فرزندان و شناخت آن اهمیت بدهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم‌، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محسن قرائتی در پنجمین اجلاس استانی نماز در سالن همایش‌های شهرداری قم در پیامی تصویری اظهار داشت: تلاش در زمینه نماز بسیار ارزش است و باید بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مفسر قران کریم افزود: در بسیاری از آیات و روایات، نماز به‌عنوان اولین و گاه آخرین مسئله، مطرح است، اولین دستور به پیامبر(ص) بعد از خواندن، برپا داشتن نماز بود و نمازخواندن مورد تأکید قرار گرفت.

وی تصریح کرد: نماز تنها در دین اسلام نیست و در بسیاری از ادیان به‌نوعی نماز برپا می‌دارند و با معبود خود حرف می‌زنند، در روایات متعددی نیز بر نماز تأکید شده و در روایتی آمده است که کسی که نماز را سبک بشمارد مورد شفاعت پیامبر(ص) قرار نمی‌گیرد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: همه کمالات و سعادت انسانی، ریشه در نماز دارد، در نماز علم است و باید آموزش‌هایی را ببینیم و حق‌الناس و لقمه حلال حرام و نظم و عدالت و اطاعات ورزش و نجوم و شناخت جهان هستی و نبوت و توحید در نماز قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: رنگ و عطر و پاکیزگی و حضور در صحنه در نماز وجود دارد و نماز، کارخانه انسان‌سازی است و در آن امور تربیتی زیادی نهفته است.

700 اثر از بوشهر برای دبیرخانه اجلاس سراسری نماز ارسال شدپنجمین اجلاس استانی نماز در قم برگزار شد‌انتقاد آیت‌الله شاهچراغی از حضور نیافتن برخی مسئولان ارشد ‌در نماز جمعه سمنان

این مفسر قران کریم عنوان کرد: نماز اول وقت همراه با نشاط اهمیت زیادی دارد و باید توجه داشت نماز را کوچک نشمریم، والدین باید به نماز اول وقت فرزندان و شناخت آن اهمیت بدهند.

وی گفت: تشویق فرزندان به نماز در خانه و مدارس باید مورد تأکید باشد و بدانند جایگاه نماز چیست همان‌گونه که در حرکت عظیم عاشورا و سیدالشهداء، جایگاه نماز را به‌خوبی درک می‌کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی تصریح کرد: از ظرفیت وقف در تشویق جامعه و فرهنگ نماز باید استفاده کرد تا زندگی را به رنگ نماز کنیم.

انتهای پیام/457

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نماز اول وقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۲۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان

نیس فرانسه برای مهار خشونت و بی‌نظمی در میان جوانان، قوانین منع رفت‌وآمد بین ساعات 11 تا 6 صبح را اعمال کرده است و در صورت مشاهده این افراد، والدین جریمه می‌شوند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، شهر نیس فرانسه رسماً منع رفت و آمد را برای کودکان زیر ۱۳ سال اعمال کرده است که از ساعت ۱۱ شب تا ۶ صبح اعمال می‌شود. در بعضی مناطق، این اقدام حتی برای افراد زیر ۱۶ سال نیز اعمال خواهد شد. منع آمد و شد در طول دوره تابستان با هدف جلوگیری از بزهکاری نوجوانان و افزایش امنیت عمومی اجرا خواهد شد.

این تصمیم به این معناست که افراد زیر این محدودیت‌های سنی در صورت همراه نداشتن بزرگسالان نمی‌توانند در مکان‌های عمومی حضور داشته باشند. اگر مشخص شود که آنها مقررات منع آمد و شد را نقض می‌کنند، ممکن است کودکان توسط پلیس بازداشت و به خانه هدایت شوند و والدین آنها باید تا ۱۵۰ یورو جریمه بپردازند.

این اقدام تا حدودی چالش‌برانگیز تلقی می‌شود و اکنون به بحث داغ برای سیاستمداران تبدیل شده است. کریستین استروسی، شهردار نیس، در یک بیانیه مطبوعاتی گفت که اعلام چنین مقررات منع آمد و شد مایه تأسف است زیرا باعث می‌شود دولت مسئولیت‌های والدین را بر عهده بگیرد.

سیاستمداران چپ فرانسه استدلال می‌کنند که این فقط یک «سیاست ظاهری» است و مقامات باید در عوض روی کمک به والدین مجرد تمرکز کنند تا ریشه‌های اجتماعی این موضوع را برطرف کنند.

منع رفت و آمد جوانان در نیس امر جدیدی نیست. این اقدام قبلاً بین سال‌های ۲۰۰۹ و ۲۰۲۰ لازم‌الاجرا بود و به گفته شهردار مؤثر بوده است، اگرچه هنوز مخالفان زیادی دارد.

آمارها نشان می‌دهد که افراد زیر ۱۳ سال تنها ۲ درصد از حملات و یک درصد سرقت‌ها را مرتکب می‌شوند که کارآمدی چنین مقررات منع آمد و شد را در بهبود وضعیت کلی امنیتی زیر سوال می‌برد.

کد خبر 750434

دیگر خبرها

  • ببینید | حجت‌الاسلام قرائتی: هر کاری که دشمن را جر بدهد، عمل صالح است
  • والدین ثبت‌نام کُتب درسی را تا ۲۵ اردیبهشت انجام دهند
  • والدین دارای نوآموز بخوانند
  • حکومت نظامی شهر فرانسوی برای جوانان
  • امام جمعه اهواز: والدین باید تمرین حجاب را در کودکی به فرزندان خود بیاموزند
  • خطبه های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان
  • نماز جمعه شهرستان‌ها
  • اولین نماز جمعه در «فرومد» اقامه شد
  • تاکید بر رفع محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی
  • محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی نیازمند اقدام فوری