Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف بالو دبیر اجرایی پویش ۷ سالگی و رئیس فرهنگسرای اخلاق با اشاره به اینکه آگاهی‌های دینی درست و متناسب با سن کودکان، نقش مهمی در سرنوشت و آینده آنها ایفا می‌کند، فراگیری قرائت و اذکار نماز به طور صحیح توسط کودکان، آشنا کردن آنها با آداب نماز و تشویق به تمرین نماز و انس بیشتر کودکان با فضای معنوی مساجد و تکوین شخصیت معنوی آنها را از اهداف پویش هفت سالگی بر شمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، نحوه تشویق کودکان به یادگیری فریضه نماز و پاسخگویی به سوالات والدین مبنی بر اینکه از چه سنی، کودکان را به فراگیری نماز تشویق کنند و یا اینکه کودک را چگونه به نماز خواندن ترغیب کنند و تبیین راهکارهای تربیتی نماز خواندن کودکان از دیگر اهدافی است که در فرآیند اجرای «پویش ۷ سالگی» به آنها توجه شده است که ۱۶ کلیپ آموزشی برای والدین و چهارده استوری موشن در این خصوص در طول ماه مبارک رمضان در صفحه مجازی «امیدهای فردا» بارگذاری می‌شود.

بالو در تشریح روش‌های شرکت کودکان به «پویش هفت سالگی» گفت: با همراهی و راهنمایی والدین در طول ماه مبارک رمضان، کودکان ۷ ساله (دختر یا پسر) می‌توانند با حضور در مساجد منتخب مناطق ۲۲ گانه شهر تهران، ضمن قرائت نماز نزد ائمه جماعت، ویدئوی یک دقیقه‌ای توسط والدین کودکان تهیه و آن را در صفحه مجازی خود با هشتگ #پویش_ هفت_ سالگی بارگذاری و صفحه مجازی «امیدهای فردا» omidhayefarda@ را منشن کنند.

رئیس فرهنگسرای اخلاق ادامه داد: علاوه بر آن، والدین همچنین می‌توانند ویدئویی از نماز خوانی کودک ۷ ساله خود، در مکانی که شرایط ضبط آن فراهم است، تهیه و ضمن انتشار در فضای مجازی، صفحه «امیدهای فردا» را منشن کرده و در پویش شرکت کنند.

دبیر اجرایی «پویش ۷ سالگی»، شرط شرکت دادن کودکان در قرعه کشی جوایز را داشتن پسند مردمی حداقل ۵۰ نفر عنوان کرد و گفت: در صورتیکه والدین کودکان، فاقد صفحه مجازی هستند، می‌توانند ویدئوی نماز خوانی کودک ۷ ساله خود را به دبیرخانه پویش ارسال، تا در صفحه مجازی «امیدهای فردا» انتشار یابد.

وی جوایز «پویش هفت سالگی» را ۱۰ دستگاه دوچرخه اعلام کرد که در پایان ماه مبارک رمضان از بین ویدئوهای نمازخوانی کودکان که در فضای مجازی منتشر و حداقل پسند مردمی را داشته باشند به قید قرعه انتخاب می‌شوند.

رئیس فرهنگسرای اخلاق، ضمن قدردانی از مشارکت مدیریت فرهنگی هنری مناطق ۲۲ گانه و فرهنگسراهای شهر تهران که در این پویش مشارکت دارند، تقاضا کرد والدین به همراه فرزندان ۷ ساله خود با حضور در مساجد منتخب مناطق ۲۲ گانه، کودکان خود را ترغیب به قرائت نماز در فضای معنوی مسجد در حضور امام جماعت نمایند.

به گفته بالو آئین اختتامیه و اهدای جوایز برندگان، بعد از عید فطر در یکی از فرهنگسراهای محوری تهران با حضور مدیران ارشد سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، رؤسای فرهنگسراها و خانواده برگزیدگان برگزار می‌شود.

دبیرخانه «پویش هفت سالگی» در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی، جنب بوستان گلزار، شماره ۲۴ فعالیت می‌کند و شماره ۳۳۳۵۳۶۰۰ آماده پاسخگویی به سوالات علاقمندان به شرکت در پویش است.

کد خبر 5466094 فاطمه علی آبادی

منبع: مهر

کلیدواژه: تهران ماه مبارك رمضان سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شهر تهران طرح پویش ماه امید ماه رمضان 1401 نماز ماه رمضان 1401 ماه مبارك رمضان ماه امید قرآن حضرت خدیجه س قرآن کریم فعالیت های قرآنی اوقات شرعی شیعه شهر تهران سازمان دارالقرآن الکریم آیت الله خامنه ای امیدهای فردا پویش ۷ سالگی صفحه مجازی ۷ ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۱۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • حکم نماز و استفاده از غذا در خانه کسی که خمس نمی‌دهد
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • «پویش مدار امید» برگزار می شود
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • حضور هواداران در تمرین استقلال و تشویق چند پیشکسوت
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد